Palvelemme sinua yhteistyössä

Hermannitalo, Tapahtuma- ja kulttuurikeskus Hermanni ry

 

Hermannitalo, Tapahtuma- ja kulttuurikeskus Hermanni ry
Postitie 32, 71570 Syvänniemi

Hermannitalo (Tapahtuma- ja kulttuurikeskus Hermanni ry) sijaitsee kasvavassa ja kehittyvässä Syvänniemen kylässä, puolen tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta.
Komea “kivilinna”, Hermannitalo, soveltuu mainiosti hääjuhlien ja erilaisten, myös isojen tilaisuuksien järjestämiseen.
 Vuokrattavia tiloja ovat:

  • Talon sali on kooltaan 185 m2 sekä lisäksi pienoismalliaula, pieni keittiö, hyvät kylmälaitteet ja WC-tilat (myös INVA). Varustukseen kuuluvat siistit pöydät ja tuolit 130 henkilölle. Tilat sopivat  kesä ja talvikäyttöön.
  • Idyllinen, korkea vinttitila, kooltaan n. 160m2, soveltuu hyvin juhlien lisätilaksi, esim.”latotanssitilaksi”. Yläkerrassa on esiintymislava, tilan laidoilla pöydät ja muoviset tuolit noin 80 henkilölle.
  • Talon alueella on hyvät pysäköintialueet, iso pihapiiri
  • Uimaranta, leikki- ja liikuntapaikat sekä ulkoilureitit ovat lähellä olevan  Kuttajärven rannassa

Majoitu mukavasti boutique hotel Sawohouse

Huonevaraukset ja tiedustelut: Boutique Hotel Sawohouse
puh. 010 338 9490 email: info@sawohouse.fi

Boutique Hotel Sawohouse sijaitsee noin 6 km päässä Kuopion keskustasta etelään vanhan 5-tien varrella. Etäisyys Syvänniemen Hermannintalolta 28 km, autolla noin 25 min
Idyllisessä ja rauhallisessa miljöössä sijaitsevassa hotellista löydät uniikin majoituspaikan sekä monipuolisia palveluja. Boutique Hotel Sawohousessa on 18 viihtyisää yksilöllisesti sisustettua hotellihuonetta (maksimi majoituskapasiteetti 37 henkilölle). Hotellin yhteydessä sijaitsevat myös äskettäin uudistettu espanjalais-skandinaaviseen makumaailmaan perustuva tunnelmallinen Ala Carte ravintola, baari, kahvila ja kesäterassi sekä viihtyisä saunaosasto.
Samassa kiinteistössä matkailijoita palvelevat myös hyvänolon hoitola Satumaiset Hyvinvointipalvelut, josta saatavilla erilaisia hieronta- , kauneus – ja hyvinvointipalveluja sekä Passion Golf Studio, jossa kaksi ajanvarauksella käyttöön varattavissa olevaa golf simulaattoria.
Huonehinnat alkaen : 1 hh = 89 €/yö, 2 hh = 105 €/yö. Runsas buffet aamiainen kuuluu huonehintaan.

Satumaiset Hyvinvointipalvelut:
puh. 044 32610 44 email: satumaisethyvinvointipalvelut@gmail.com

Passion Golf Studio

Puh: 040 743 0991 , 044 573 9989 email: studio@passiongolf.fi

Syvänniemi Seikkailu ja Kalaopas Finland järjestävät yhdessä opastettuja kalastusretkijä Synne -lautalla Kuttajärvelle.
Kalaopas Finland on suomalainen, pohjois-savolainen, kiireettömään ja elämykselliseen kalastukseen sekä rauhallisiin ja tunnelmallisiin luontokokemuksiin keskittyvä edullinen opaspalveluyritys. Kalaopas Finland tarjoaa valmiita opastuspalvelupaketteja sekä myös yksilöllisesti suunniteltuja, kevyeen pienvene- ja rantakalastukseen sekä luonnossa olemiseen suunnattuja palveluita.
Kalaopas Timo Räsänen on TTM, erä- ja luonto-opas sekä opetus-, kasvatus- ja sosiaalialan ammattilainen.