Multisport Syvänniemi 2021

Syvänniemi Seikkailu järjestää Multisport Syvänniemi –seikkailutapahtuman 21.8.2021, joka on tarkoitettu seikkailumielisille ja liikunnasta nauttiville. Multisport –tapahtumassa suunnistetaan rastilta toiselle juosten, pyöräillen ja meloen. Tapahtumaan osallistutaan kahden hengen joukkueissa ja valittavana on kaksi sarjaa; perus- ja kuntosarja. Hyväntuulisessa tapahtumassa osallistujat kilpailevat itseään vastaan ja palkinnot arvotaan.

Tulokset

Multisport Syvänniemi 2021 maaliintuloajat

Tuloslistauksessa on joukkueiden maaliintuloajat. Siinä ei ole huomioitu, onko joukkue leimannut kaikki rastit tai kiertänyt ne oikeassa järjestyksessä.Tuloslistaus ei siis ole paremmuusjärjestys. Rastien leimaamiset löytyvät ”väliajat” -taulukosta. Mikäli joukkue ei ole leimannut rastia tai on leimannut sen väärässä järjestyksessä, ajan kohdalla on viiva (-).

Kuvagalleria 2021 kisasta Facebook sivuilla.


 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 13.8.2021. Osallistumismaksu molemmissa sarjoissa on 82 € / joukkue, kun maksu tapahtuu 21.7.2021 mennessä.  21.7.2021 jälkeen ilmoittautuneille ja maksaneille osalistumismaksu on 100 € / joukkue.

Ajankohta: Lauantai 21.8.2021

Tapahtumapaikka:

Hermannitalo, Postitie 32, 71570 Syvänniemi (kulku autolla Koskenkyläntie 50 kautta). Kuopion rautatieasemalta on tapahtumapaikkaan n. 30 min ajomatka (34 km).

Lajit:

Juoksu, pyöräily, melonta, suunnistus ja quest- (eli yllätys-)tehtävät.

Sarjat: Perus- ja kuntosarja

Perussarja sopii ensikertalaisille, seikkailunhaluisille, luonnosta ja liikunnasta nauttiville. Aiempaa kokemusta seikkailu-urheilusta tai muista urheilukilpailuista ei tarvita. Oikea asenne ja kohtalainen kunto riittävät pitkälle. Perussarjan suunnistusosuudet ovat helppoja. Rata seuraa pääasiassa teitä ja selkeitä polkuja. Perussarjan tavoiteaika on n. 3 tuntia. Arvioidut matkat julkaistaan lähempänä ajankohtaa.
Kuntosarja sopii aktiivisille liikkujille. Reitti on pidempi ja vaatii parempaa fyysistä kuntoa kuin perussarjassa. Reitin läpäistäkseen ei tarvitse kuitenkaan olla huippu-urheilija. Kuntosarjassa vaaditaan enemmän suunnistusosaamista, sillä osallistujat etenevät maastossa myös pelkän kartan ja kompassin avulla. Kuntosarjan arvioitu tavoiteaika on n. 5 tuntia. Arvioidut matkat julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Tapahtuman aikataulu:

7:30 Materiaalien jako kuntosarjalaisille alkaa
09.00 ja 9:15 Kuntosarjan lähtö
9:20 Materiaalien jako perussarjalaisille alkaa
11.00 & 11:15 Perussarjan lähtö
14.00-17.00 Ruokailu
15.15 Palkinnot arvotaan
Ilmoittautuneille lähetetään infokirje noin viikkoa ennen tapahtumaa, josta selviää tarkka lähtöaika kullekin joukkueelle.
Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu- ja matkamuutoksiin.

Joukkueet:

Kahden hengen joukkue molemmissa sarjoissa. Joukkue voi koostua naisista, miehistä tai molemmista. Vähintään toisen joukkueen jäsenen on oltava täysi-ikäinen. Alle 18-vuotiailla pitää olla huoltajien kirjallinen suostumus. Lisäksi ainakin joukkueen toisen jäsenen on hallittava suomen kieli ja pystyttävä tarvittaessa kääntämään annetut ohjeet ja määräykset kumppanilleen. Joukkueet käyttävät koko reitin ajan maastokarttoja.

Tapahtumanumerot:

Osallistujille jaetaan numerolaput. Numerolappu kiinnitetään vartalon etupuolelle ja sen on oltava näkyvissä koko tapahtuman ajan.

Leimausjärjestelmä:

Emit-leimausjärjestelmä. Joukkueiden toivotaan tuovan omat emitit. Emit-kortin numero ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Siinä tapauksessa, ettei joukkueilla ole emit-korttia, järjestäjä vuokraa emitin joukkueelle (2 € / emit). Emit-kortin vuokra maksetaan osallistumismaksun yhteydessä. Hävinneestä kortista järjestäjä perii 65 €:n korvauksen.

Vakuutukset:

Osallistujat vastaavat itse omista vakuutuksistaan.

Pakolliset varusteet:

 • 2* polkupyörä
 • 2* pyöräilykypärä
 • 1* puhelin, joka on pakattu vedenpitävästi
 • 1* EA-pakkaus, joka sisältää ensiside, urheiluteippi, pilli ja laastareita
 • 1* juomapullo
 • 1* kompassi kuntosarjaisille. Suositellaan myös perussarjalaisille.

Suositellaan:

 • karttamuovi tai kontaktimuovia kartan päällystämiseen
 • polkupyörän korjausvälineet (kumin paikkaussarja, pumppu, jakoavain tms.)
 • energiaa (urheilujuomaa tai patukoita, banaaneita, suklaata tms.)
 • vaihtovaatteet ja vaihtokengät
 • karttateline polkupyörään

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu:

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 13.8.2021. Osallistumismaksu molemmissa sarjoissa on 82 € / joukkue, kun maksu tapahtuu 21.7.2021 mennessä. Tämän jälkeen maksu on 100 € / joukkue.

Osallistumismaksu maksetaan Syvänniemi Seikkailun tilille FI22 5465 0920 0538 62. Tilitiedot löytyvät myös sähköisestä ilmoittautumislomakkeesta. Ilmoittautuminen on pätevä, kun osallistumismaksu ja mahdollinen emit -vuokra on suoritettu tilille (suoritus näkyy tilillä) ja saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Huom! Maksun päiväys määräytyy pankin kirjaaman maksupäivän mukaan.

Osallistumismaksu sisältää:

Tapahtumamateriaalin kartat, reittikirjan ja muut mahdolliset ohjeet
Melontakaluston ja pelastusliivit
Keittolounaan
Tapahtumajärjestelyt

Peruutusehdot:

Jos joukkue on estynyt osallistumaan kisailuun esimerkiksi sairastumisen takia, palautetaan puolet osallistumismaksusta. Edellyksenä rahojen palautukseen on, että osallistuminen perutaan sähköpostitse 14.8.2021 mennessä. Lääkärintodistus vaaditaan. 14.8.2021 jälkeen tapahtuneista peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta, mutta halutessaan joukkue voi kuitenkin siirtää osallistumisensa seuraavaan vuoteen 20 € muutosmaksua vastaan.
Joukkue voi tarvittaessa vaihtaa kerran yhden jäsenen tietoja veloituksetta 14.8.2021 mennessä. Seuraavista muutoksia sekä 14.8.2021 jälkeen tehdyistä muutoksista perimme 20 € muutosmaksun.

Tiedotus:

Tiedotus & tapahtumasivu Facebookissa: Multisport Syvänniemi (ei vaadi kirjautumista). Osallistumisen vahvistus maksusuorituksen saavuttua lähetetään sähköpostitse kuten myös infokirje tapahtumaan osallistujille (noin viikkoa ennen tapahtumaa)

Turvallisuus:

Osallistujien edellytetään käyttävän pyöräilykypäriä koko pyöräilyosuuden ajan. Mahdollisen eksymisen varalla osallistujilla tule olla vesitiiviisti pakattuna matkapuhelin, johon on tallennettu tapahtuman turvallisuusvastaavan puhelinnumero. Tapahtumakeskuksesta löytyy ensiapupiste ja ensiaputaitoisia henkilöitä.

Pyörävuokraus:

Syvänniemi Seikkailu vuokraa maastopyöriä nopeimmin varanneille hintaan 25 € / pyörä. Maastopyörät varataan ilmoittautumisen yhteydessä ja maksetaan paikan päällä tapahtumapäivänä. Maastopyöriä on rajoitettu määrä. Katso suuntaa-antava kokotaulukko, joka auttaa valitsemaan sopivan kokoisen pyörän.

Järjestäjä:

Syvänniemi Seikkailu osk. Tapahtuman yhteyshenkilö Jenni Antola, seikkailu.syvanniemi (at) gmail.com, +358 45 2066 772.

Tervetuloa seikkailemaan Syvänniemelle!