Multisport 2019

Syvänniemi Seikkailu järjestää Multisport Syvänniemi –seikkailutapahtuman, joka on tarkoitettu seikkailumielisille ja liikunnasta nauttiville. Multisport –tapahtumassa suunnistetaan rastilta toiselle juosten, pyöräillen ja meloen. Tapahtumaan osallistutaan kahden hengen joukkueissa ja valittavana on kaksi sarjaa; perus- ja kuntosarja. Hyväntuulisessa tapahtumassa osallistujat kilpailevat itseään vastaan ja palkinnot arvotaan.

Ilmoittaudu mukaan!

Ajankohta: Lauantai 24.8.2019

Tapahtumapaikka: Rytkyn leirikeskus, Kuopio. Osoite on Rytkynrannantie 16, 70800 Kuopio. Kuopion rautatieasemalta on tapahtumapaikkaan n. 20 min ajomatka (21 km).

Lajit: Juoksu, pyöräily, melonta, suunnistus ja quest- (eli yllätys-)tehtävät.

Sarjat: Perus- ja kuntosarja

Perussarja sopii ensikertalaisille, seikkailunhaluisille, luonnosta ja liikunnasta nauttiville. Aiempaa kokemusta seikkailu-urheilusta tai muista urheilukilpailuista ei tarvita. Oikea asenne ja kohtalainen kunto riittävät pitkälle. Perussarjan suunnistusosuudet ovat helppoja. Rata seuraa pääasiassa teitä ja selkeitä polkuja. Perussarjan tavoiteaika on n. 3 tuntia.

Kuntosarja sopii aktiivisille liikkujille. Reitti on pidempi ja vaatii parempaa fyysistä kuntoa kuin perussarjassa. Reitin läpäistäkseen ei tarvitse kuitenkaan olla huippu-urheilija. Kuntosarjassa vaaditaan enemmän suunnistusosaamista, sillä osallistujat etenevät maastossa myös pelkän kartan ja kompassin avulla. Kuntosarjan arvioitu tavoiteaika on n. 5 tuntia.

Tapahtuman aikataulu

7:30 Materiaalien jako kuntosarjalaisille alkaa

8:40 Ohjeistus kuntosarjaan osallistujille

09.00 Kuntosarjan lähtö

9:15 Materiaalien jako perussarjalaisille alkaa

10:30 Ohjeistus perussarjaan osallistujille

11.00 Perussarjan lähtö

14.00-17.00 Ruokailu ja saunat kuumana

15.00 Palkinnot arvotaan

Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu- ja matkamuutoksiin.

Joukkueet:

Kahden hengen joukkue molemmissa sarjoissa. Joukkue voi koostua naisista, miehistä tai molemmista. Vähintään toisen joukkueen jäsenen on oltava täysi-ikäinen. Alle 18-vuotiailla pitää olla huoltajien kirjallinen suostumus. Lisäksi ainakin joukkueen toisen jäsenen on hallittava suomen kieli ja pystyttävä tarvittaessa kääntämään annetut ohjeet ja määräykset kumppanilleen. Joukkueet käyttävät koko reitin ajan maastokarttoja.

Tapahtumanumerot:

Osallistujille jaetaan numerolaput. Numerolaput kiinnitetään vartalon etupuolelle ja sen on oltava näkyvissä koko tapahtuman ajan.

Leimausjärjestelmä:

Emit-leimausjärjestelmä. Joukkueiden toivotaan tuovan omat emitit. Emit-kortin numero ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Siinä tapauksessa, ettei joukkueilla ole emit-korttia, järjestäjä vuokraa emitin joukkueelle (2 € / emit). Emit-kortin vuokra maksetaan samaan aikaan kuin osallistumismaksu. Hävinneestä kortista järjestäjä perii 65 €:n korvauksen.

 

Vakuutukset: Osallistujat vastaavat itse omista vakuutuksistaan.

Pakolliset varusteet:

2* polkupyörä

2* pyöräilykypärä

1* puhelin, joka on pakattu vedenpitävästi

1* EA-pakkaus, joka sisältää ensiside, urheiluteippi, pilli ja laastareita

1* juomapullo

1* kompassi kuntosarjaisille. Suositellaan myös perussarjalaisille.

Suositellaan:

karttamuovi tai kontaktimuovia kartan päällystämiseen

polkupyörän korjausvälineet (kuminpaikkaussarja, pumppu, jakoavain tms.)

energiaa (urheilujuomaa tai patukoita, banaaneita, suklaata tms.)

vaihtovaatteet ja vaihtokengät

karttateline polkupyörään

Pukeutuminen/Pesu:

Tapahtumakeskuksena toimii Rytkyn leirikeskus, jossa on wc ja vesipiste. Suorituksen jälkeen osallistujille on keittoruokailu Rytkyn leirikeskuksessa.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu:

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.8.2019. Osallistumismaksu molemmissa sarjoissa on 82 € / joukkue, kun maksu tapahtuu 24.7.2019 mennessä. Tämän jälkeen maksu on 100 € / joukkue. Huom! Maksun päiväys määräytyy pankin kirjaaman maksupäivän mukaan.

Osallistumismaksu maksetaan Syvänniemi Seikkailun tilille FI69 5600 3620 0303 43. Tilitiedot löytyvät myös sähköisestä ilmoittautumislomakkeesta. Ilmoittautuminen on pätevä, kun osallistumismaksu ja mahdollinen emit -vuokra on suoritettu tilille (suoritus näkyy tilillä) ja saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi.

Maksu sisältää:

Tapahtumamateriaalin kartat, reittikirjan ja muut mahdolliset ohjeet

Melontakaluston ja pelastusliivit

Keittolounaan

Tapahtumajärjestelyt

Peruutusehdot:

Jos joukkue on estynyt osallistumaan kisailuun esimerkiksi sairastumisen takia, palautetaan puolet osallistumismaksusta. Edellyksenä rahojen palautukseen on, että osallistuminen perutaan sähköpostitse 17.8.2019 mennessä. Lääkärintodistus vaaditaan. 17.8.2019 jälkeen tapahtuneista peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta.

 

Joukkue voi tarvittaessa vaihtaa kerran yhden jäsenen tietoja veloituksetta 17.8.2019 mennessä. Seuraavista muutoksia sekä 17.8.2019 jälkeen tehdyistä muutoksista perimme 20 € muutosmaksun.

Tiedotus:

Tiedotus & tapahtumasivu Facebookissa: Multisport Syvänniemi (ei vaadi kirjautumista)

Osallistumisen vahvistus maksusuorituksen saavuttua lähetetään sähköpostitse kuten myös infokirje tapahtumaan osallistujille (noin viikkoa ennen tapahtumaa)

Turvallisuus:

Osallistujien edellytetään käyttävän pyöräilykypäriä koko pyöräilyosuuden ajan. Mahdollisen eksymisen varalla osallistujilla tule olla vesitiiviisti pakattuna matkapuhelin, johon on tallennettu tapahtuman turvallisuusvastaavan puhelinnumero. Tapahtumakeskuksesta löytyy ensiapupiste ja ensiaputaitoisia henkilöitä.

Pyörävuokraus:

Syvänniemi Seikkailu vuokraa maastopyöriä nopeimmin varanneille hintaan 25 €  / pyörä. Maastopyörät varataan ilmoittautumisen yhteydessä ja maksetaan paikan päällä tapahtumapäivänä. Maastopyöriä on rajoitettu määrä. Katso suuntaa-antava kokotaulukko, joka auttaa valitsemaan sopivan kokoisen pyörän.

Majoitus:

Rytkyn leirikeskuksessa on mahdollista yöpyä. Katso lisätiedot ja yhteystiedot mahjoitukseen täältä.

Järjestäjä:

Syvänniemi Seikkailu osk. Tapahtuman yhteyshenkilö Jenni Kääriäinen, seikkailu.syvanniemi (at) gmail.com,  +358 45 2066 772.

 

Tervetuloa seikkailemaan Syvänniemelle!